Eurolease Брза и ефективна услуга, едноставна процедура за аплицирање и одобрување во рок од 24 часа. Нашата компанија работи по многу едноставна процедура која ја избегнува непотребната администрација и овозможува потпишувањето на договорот и примопредавањето на возилото да се заврши најбрзо и најефикасно.

Едноставна процедура

Соодветен пакет за осигурување

Задоволни клиенти

Посебно внимание за секој клиент

Лизинг калкулатор

 

*Калкулаторот Ви дава орентациона пресметка за рата која би ја плаќале според параметрите кои ќе ги внесете. Пресметката на ратите со овој калкулатор е информативна и истата може да биде различна од конечната пресметка која се изработува индивидуално за секој клиент, по детално прибирање и обработка на информациите и целата потребна документација. Конечната пресметка и одобрување на лизингот се врши од страна на Евролиз Ауто во рок од 24 часа.

Автомобилот од соништата во 3 лесни чекори

01

Чекор 1

Изберете го вашиот автомобил од соништата од дилер на нови или користени автомобили, тестирајте го, уверете се во неговите параметри и состојба
01

Чекор 2

Испратете ни барање за лизинг или дојдете да разговараме за вашиот иден автомобил во нашата канцеларија, по што ќе ја разгледаме апликацијата и ќе имате одобрение со специфични параметри за учество и рок на отплата
03

Чекор 3

Ги подготвуваме потребните документи, го регистрираме автомобилот , го потпишуваме договорот, и можете да го возите автомобилот
bullet

Кои сме ние

Eurolease Auto е дел од групацијата ELG, која обединува компании со долгогодишна експертиза во автомобилската индустрија и финансискиот лизинг. Останатите компании во ELG се лизинг компаниите Uplease и Amigo Finance, платформата за продажба на автомобили, лизинг и изнајмување Cazam и компанијата car-as-a-service Simpl.
bullet

Коментари на клиенти

Нам ни веруваат повеќе од
3800 задоволни клиенти.