За Нас

Eurolease Auto Брза и ефективна услуга, едноставна процедура за аплицирање и одобрување во рок од 24 часа.

Контакт

Дејност на друштвото

Акционерското друштво за финансиски лизинг ЕВРОЛИЗ АУТО ДООЕЛ Скопје е дел од холдингот ЕВРОХОЛД АД Бугарија. Друштвото е основано во мај 2008 година и негова основна дејност е финансиски или оперативен лизинг на возила. Главните продукти на друштвото се:

  • финансиски или оперативен лизинг на нови и користени патнички возила
  • финансиски или оперативен лизинг на нови и користени комерцијални возила

Целта на ЕВРОЛИЗ АУТО е да им понуди на своите клиенти брза и ефективна услуга, едноставна процедура за аплицирање и одобрување во рок од 24 часа, соодветен пакет за осигурување и посебно внимание на секој клиент.

Евролиз Груп

ЕВРОХОЛД АД Бугарија е холдинг компанија кој нуди услуги од осигурување, лизинг, финансиски менаџмент и продажба на автомобили.

Евролиз Груп е холдинг компанија кој ги обединува инвестициите на Еврохолд во делот на лизингот и во неговата структура влегуваат Еврлиз Ауто Бугарија, Евролиз Ауто Македонија, Евролиз Ауто Романија, Софија моторс, Евролиз рент-а-кар, Евролиз Ауто Рител и Ауто Плаза Бугарија

Eurolease hero section aside image